Ви го претставуваме новиот мејкап тренд

Ви го претставуваме новиот мејкап тренд

Збогум на моливчињата и мат кармините.

Од почетокот на 2017 година поминаа неполни седум месеци, а веќе се нагледавме секакви луди, чудни или одлични трендови.

На Инстаграм секоја недела се појавува некој нов сосема нов тренд за убавина, а сега на ред дојде и ова – усни кои изгледаат како само што сте изеле сладолед.

Вакво тип на усни се секако вистинско освежување, но не сме сигурни дека баш би ги прошетале низ град, или вака нашминкани би отишле на кафе со другарките.

Па што мислите, хит во најава или чисто промашување?