Вежби за добро обликувани раце

Вежби за добро обликувани раце

Мора да признаеме дека има делови од телото кои привлекуваат малку повеќе внимание, а тоа се задникот, абдоменот и нозете, но рацете се исто така дел што бара специјализирани вежби за да изгледаат убаво и цврсто.

Пролетното време и малку повисоките температури ќе дојдат за час, па она што ви го предлагаме е да започнете вежби за обликување уште овој викенд. Овој пат сме фокусирани на рацете кои честопати се запоставуваат, па често кога ќе дојде моментот кога треба да се соблечеме, се причина за недоверба. Рацете со убаво облик се резултат на статични вежби за обликување и иако можат да се доведат во форма и со кардио вежби, специјализираните вежби ќе дадат подобри резултати. Добрата вест е дека можете да направите вежби за рака со минимум реквизити дома и во секое слободно време. 

Пронајдовме одлично и корисно видео подолу што ќе ви биде од голема помош, да се мотивирате да започнете да вежбате.