Вељко Ражнатовиќ откри детали за свадбата

Вељко Ражнатовиќ ќе застане на лудиот камен со неговата свршеница Богдана Родиќ.

Тој во изјава за српските медиуми ги шокираше сите кога призна кој е глава на семејството во нивниот дом.

-Јас да се прашувам уште утре би се оженил. Кога жена ќе каже не знам, тоа значи дека таа е газдарица во домот, вели Вељко.

Цеца и Анастасија не го гледаат Вељко на мечевите, но тој вели дека ќе ги убедел тие две да дојдат на мечот закажан за 31 мај.

Инаку тој планира за време на свадбата својата свршеница да ја земе од дома од нејзината семејна куќа во Тител,  без оглед на тоа што таа некое време живее со Вељко.

Двајцата сакаат да ја запазат традицијата и старите српски обичаи, а ќе бидат поканети дури 500 сватови на свадбата.