Вељко Ражнатовиќ не ја испушта вереницата од прегратки

Вељко Ражнатовиќ не ја испушта вереницата од прегратки

Вељко Ражнатовиќ ја пронајде девојката со која сака да го помине својот живот.

Со Богдана Родиќ се сврши и на тој начин на сите им ги стави до знаење своите намери со неа.

Овој пат, Вељко Ражнатовиќ објави нивна заедничка фотографија на својот инстаграм-профил, во Барселона.

View this post on Instagram

😎 #kulijana ❤️

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on