Вељко Ражнатовиќ на прошетка со синот

Вељко Ражнатовиќ на прошетка со синот

Вељко Ражнатовиќ заедно со неговата сопруга Богдана и синот Жељко излегоа на прошетка низ улиците во Белград.

Вељко Ражнатовиќ објави и фотографија на Инстаграм. Имено, тој позира со пушка и бебе во рацете, големо куче покрај него, како и Богдана која лупи краставици.