Вељко Ражнатовиќ и Богдана во Барселона

Вељко Ражнатовиќ и Богдана во Барселона

Вељко Ражнатовиќ не престанува да ја изненадува својата сакана. Овој пат ја израдува Богдана со патување на неколку дена, а одморот го користат за насамо да си се посветат еден на друг.

Тие заминаа во Барселона, а од фотографиите се гледа дека тие се сместени и уживаат во преубав хотел со поглед директно кон плажата. Цената на ова задоволство сигурно е огромна.

?????☠️

A post shared by The Tiger- B P (@aceisb4ck) on

Вељко сподели фотографии на социјалните мрежи. На една од фотографиите  тие лежат во кревет, а се гледа преубав поглед кон плажата.

What happens in Barcelona, stays in Barcelona. @bogdanarodic ?

A post shared by The Tiger- B P (@aceisb4ck) on