Валентино Роси ужива на одмор со девојката

Валентино Роси ужива на одмор со девојката

Валентино Роси ужива на заслужен одмор со својата поубава половина.

Италијанецот со неговата јахта е со неговата девојка, па веднаш се појавија фотографии.

Роси и неговата избраничка Франческа Софија Новело едноставно не можеа да ги запрат страстите, па интимните моменти беа фотографирани од новинарите и веднаш беа објавени на социјаните мрежи.