Ваков модел на чизми сеуште не сте виделе

Познатата модна куќа Balenciaga се прослави со лансирањето на необичните модели на чевли.

Дали и овие ќе бидат хит?

После минатогодишниот модел на длабоки чизми, кои се протегаат до самиот врв на бутот, шпанскиот бренд отиде чекор понапред и го претстави нивниот надограден модел. Се работи за чизми кои се протегаат се до самиот струк и се претвораат во панталони, а нивната цена изнесува неверојатни 2 850 долари.

Иако на прв поглед изгледаат практични, не сме сигурни дека овој тип на чизма би стоела на девојка која нема долги нозе.

Дали вас ви се допаѓаат?