Вака познатите го прославија денот на вљубените

Вака познатите го прославија денот на вљубените

Познатите ѕвезди вчера го преплавија Инстаграм со фотографии и со тоа покажаа колку се сакаат на Денот на вљубените.

Погледнете ги нивните моменти исполнети со љубов.