Вака изгледа совршената жена според мажите

Вака изгледа совршената жена според мажите

Анкетата на списанието Vanity Fair имаше за цел да ги открие размислувањето на мажите за совршената жена. Сепак, две третини признаваат дека таква жена е тешко да се најде.

Имено, 17 проценти од анкетираните луѓе рекоа дека најважно е чувството за хумор кај жените, 33 проценти велат дека тоа е интелигенција, додека 40 проценти имале мајчински инстинкт.

Да бидат добри готвачки е важно за само три проценти од момчињата.

Точно или не, огнениот сексуален живот е исто така важен за само три проценти од мажите и чејкате да го прочитате ова – само еден процент смета дека физичкиот изглед е одлучувачки.