Вака Дизни принцезите би изгледале во реалноста

Вака Дизни принцезите би изгледале во реалноста

Веќе некое време Дизни принцезите претставуваат инспирација за уметниците и ни ги доловуваат како тие би изгледале со неколку килограми повеќе, во креациите на славните дизанјери или како некој од јунаците на филмовите како што се 50 нијанси сиво.

Студентката на графички дизајн Јирка Ватаинен малку си поигра со фотошопот и им подари вистински изглед на Дизни принцезите.

Во продолжение погледнете како таа ги гледа Дизни принцези.