Уште еден чудесен хотел во Дубаи

Уште еден чудесен хотел во Дубаи

Хотелот “Meydan” има се што ви е потребно за луксузен престој во Дубаи. 227-те соби со поглед на тркачките патеки го издвојуваат овој хотел од сите останати, а на гостите им е овозможено да ги следат трките и додека се опуштаат во кадата.

Покрај интересната положба, тука се и врвните ресторани, спа, бројните места за релаксирање, како и неверојатниот базен на кровот на хотелот.