Убиен Ѓорѓе Зафировиќ Зафир, момчето на Катерина Живковиќ

Убиен Ѓорѓе Зафировиќ Зафир, момчето на Катерина Живковиќ

Ѓорѓе Зафировиќ Зафир брутално е ликвидиран во Нови Сад попладнево, кога непознати лица од заседа испукале повеќе куршуми во него додека седел во својот автомобил.

За него се пишуваше дека е во врска со многу познати фаци, меѓу кои и пејачката Катарина Живковиќ. Таа се огласи веднаш штом дозна дека е убиен, па низ солзи проговорила за се.

Многу сум потресена. На ваков исход никој не се надеваше – рекла пејачката, која прецизирала дека биле најдобри другари и дека не биле во врска.

View this post on Instagram

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on