Убавица која знае како да заработи од својот изглед!

Убавица која знае како да заработи од својот изглед!

Една од најатрактивните жени на Инстаграм, која е позната по објавувањето на провокативни фотографии, научила како да ја искористи својата убавина за бизнис цели.

Имено, Шај Кејн јавно кажува дека ќе ги рекламира сите производи кои се дозволени според политиката на социјалната мрежа Инстаграм,  секако, доколку и се понуди добра цена за ваквиот договор.

Еден од најголемите клиенти на оваа хавајска убавица во моментов е еден бренд за електрични цигари.

Инаку, Шај е среќна мајка, поборник за веганската исхрана, а вели дека најголем проблем и е спиењето кое не може да го усогласи со секојдневните обврски. Затоа што и да се фоткате разголен по цели денови не е лесно… 🙂