Убавица која ќе ви го разубави денот!

Убавица која ќе ви го разубави денот!

Стомачните и силните мускули не ја имаат сокриено женственоста на фитнес гуруто Еријана Бланко.

Со тоа се согласуваат и милионите следбеници кои ги има на Инстаграм, а кои секогаш со воодушевување ги очекуваат нејзините фотки и коментираат дека е преубава.

Еријана активно се занимава со манекенство, а кој не би сакал да ја има оваа убавица пред својот објектив?