Уапсена старлетата Александра Накова

Уапсена старлетата Александра Накова

Во  Гевгелија била уапсена  Александра Накова , бидејќи наместо во изолација, како пациент позитивен на Ковид-19, се шетала во градот.

Според информациите таа сега ќе остане во државен карантин.