Твоето лице звучи познато започнува, а еве кој ќе не забавува овој пат

Оваа недела започнува емитувањето на емисијата Твоето лице звучи познато.

А сега е и официјално објавено која екипа ќе не забавува од недела во недела.

Многу фанови ќе бидат разочарани кога ќе слушнат дека Иван Ивановиќ и Владо Георгиев веќе нема да бидат членови на жирито. Затоа, продукцијата се обиде да најде соодветна замена, а конкурентите сега ќе бидат оценети од Бранко Ѓуриќ Ѓуро, Андрија Милошевиќ и Александра Радовиќ.

Ќе се натпреваруваат десет од нив, како и досега. Нема сомневање дека, пред сè жените ќе се израдуваат на учеството на вечниот шармер и еден од најголемите актери во овој регион, Бранислав Лечиќ. Тука се и Мира Шкориќ, Драгана Мичаловиќ, Стеван Анѓелковиќ, Тијана Дапчевиќ, Едита, Леон, Пагонис, Бане Видаковиќ и Беби Дол.