Црн напиток кој ќе ги намали вишок килограмите

Црн напиток кој ќе ги намали вишок килограмите

Црниот напиток во чаша е најдобар сојузник во борбата со вишокот килограми.

Црната лимунада изгледа чудно, но е многу здрава, помага во детоксикација и губење на вишикот килограми.

Тоа што ја издвојува од класичната лимунада е прецифичниот активен јаглен кој остава карактеристична боја.

Saturday is coming & so is the H&S Black lemonade ….clear your head, boost your energy & beat the hangover with this divine detox drink !! We make it each weekend just because #weloveservingyou & want you to get the most out your 2 favourite days of the week #healthy #detox #blackandwhite #blacklemonade #nourishyoursoul #wholefood #nourishyourbody #clarencecoast #cleaneating #grafton

A post shared by Heart & Soul Wholefood Cafe (@heartandsoulwholefoodcafe) on

Потребно е:

  • 4 чаши вода
  • 1/4 сок од свежо цеден лимон
  • мед
  • 1/4 лажичка односно една таблета активен јаглен.

Примпрема:

Помешајте ги сите состојки, ставете ги во чаша и ставете малку мраз или неколку парчиња лимон за декорација.