Цеца Ражнатовиќ и испрати подарок на Наоми Кемпбел

Цеца Ражнатовиќ и испрати подарок на Наоми Кемпбел

Познатиот модел Наоми Кемпбел вчера пристигна во Белград за да присуствува на наградите на ПХИ Академијата.

Церемонијата се одржа во Белппоцентарот, а како што се известува, Наоми беше одлично расположена цела ноќ.

Некои обожаватели успеаја да дојдат и да разговараат со неа, а меѓу нив е и пријател и соработник на Светлана Цеца Ражнатовиќ.


Имено, според медиумите, фризерката Светлана Бубањи добила ЦД од Цеца, која требала да и го подари на Наоми.

Таа пристојно го прифатила ЦД-то, го погледнала и се заблагодарила – известува Србија Денес

Дали таа ќе ги преслуша нејзините песни и што мисли за нив, изгледа никогаш нема да дознаеме.