Цеца објави фотографија од внукот

Цеца објави фотографија од внукот

Богдана и Вељко Ражнатовиќ го крстија својот наследник Жељко.

Крштевката била оддржана со најтесниот круг на семејството, а гордите баба и тетка постојано објавуваа инстаграм-приказни од малечкиот Жељко.