Цеца има ново момче

Цеца има ново момче

Познатата српска пејачка Светлана Цеца Ражнатовиќ најверојатно има нова љубов.

Низ улиците на Белград таа беше фотографирана како влегува во еден ресторан со едно момче фатени за рака и видно среќна . Момчето е угостител од Белград,Богдан Срејовиќ и има 38 години. Богдан е всушност поранешен маќ на сегашната девојка на Саша Ковачевиќ, со која имаат и една ќерка.