Цеца го откри новиот член во нивниот дом

Цеца го откри новиот член во нивниот дом

Откако Цеца јавно на Инстаграм објави неколку видеа минатата недела, овој пат таа повторно ги изненади фановите објавувајќи нова фотографија.

Општо е познато дека Цеца и нејзините деца многу сакаат животни, тие имаат неколку кучиња, но сепак за нив тоа не е проблем да имаат уште повеќе.

Па така, Цеца се пофали со новиот член по име Мајки кој беше облечен како дедо мраз.