Цеца позитивна на ковид-19

Цеца позитивна на ковид-19

Познатата пејачка направи тестот за Ковид-19 вирусот по информацијата дека на неодамнешната забава по повод раѓањето на внукот имало гости кои биле заболени, таа денеска го добила резултатот дека е позитивна.

Таа веднаш направила тестирање за себе и блиските од семејството.

Тестот покажал дека таа е позитивна, а сега се прави комплетно тестирање на сите гости меѓу кои и голем број познати балкански ѕвезди.