Трудна и гола ги покажа вештините во кујната

Трудна и гола ги покажа вештините во кујната

Таа е доказ дека со смеа и шега се е полесно. И покрај тоа што претрпела жестока борба за потомство, таа ја родила својата прва ќерка со вештачко оплодување, сега во друга, исто така во ризична бременост, снима „гегови” со која таа прави слатки денови на чекање за нов член на семејството.

Криси се снимаше во кујната како прави салата. Тоа го правеше топлес, само ги покри градите со листовите од салатата.

Таа исто така напиша:

„Не се срамам од тебе, јас сум само силна жена која подготвува салата и сака да живее слободно и природно”.