Трка по долна облека во Белград!

Трка по долна облека во Белград!

Под името “Белградски гарнитури” на Кејот Дунав, во организација на Белградски трки клуб, во Белград се одржа трка по долна облека.

Ова е еден интересен настан кој привлече многу погледи и љубители.

Еден од учесниците на овој настан изјави дека трката со долна облека е “добра терапија и динамична медитација”.

“Покрај тоа, убаво е дружењето и да се чувствувам добро за време на трката и подготовките. Размислував за костимите неколку недели “, откри таа учесник во боите на Бразил.

Во денешната трка, секој што трчаше во долна облека на температура од четири до пет степени победи, рече еден од конкурентите.