Тренди изглед со марама на плажа ( ВИДЕО )

Тренди изглед со марама на плажа ( ВИДЕО )

Кога се подготвувате за на плажа, доволно ви е да понесете една помала и една поголема марама и да научите да ја врзувате на најразлични начини, a со помош на шарената марама, сите погледи ќе бидат вперени кон вас и вие ќе станете вистинска заводничка. 

Погледнете го следното видео и научете многу начини за врзување: