Tрејлер за продолжението на дизниевиот хит „Frozen“

Tрејлер за продолжението на дизниевиот хит „Frozen“

Новото продолжение на „Frozen“ проникнува во минатото на дизниевите ѕвезди Елза и Ана, а новиот трејлер ни дава можност да ѕирнеме во нивните возбудливи авантури.

Премиерата на анимираниот филм е закажана за 22 ноември.