Трејлер за новиот анимиран филм „The Addams Family“

Трејлер за новиот анимиран филм „The Addams Family“

Оваа година ќе излезе нов анимиран филм за „чудното семејство“, а вчера беше објавен првиот краток трејлер за „The Addams Family“.

Шарлиз Терон го позајми својот глас за Мортиша, додека Оскар Ајзек за Гомез. Филмот ќе започне да се прикажува во киносалите на 11 октомври.

Погледнете го видеото: