Трејлер за новата сезона на Top Gear

Трејлер за новата сезона на Top Gear

Една од најпопуларните емисии за автомобили, Top Gear, објави нов трејлер за престојната сезона во која фокусот ќе биде ставен исклучиво на самите автомобили.

Сето тоа може да се забележи и по сите „уметнички“ агли при снимањето со кои се прикажува широката палета на возила, а најважно од се, тоа се потврдува и во самата најава…