Трејлер за филмската верзија на „Mulan“

Трејлер за филмската верзија на „Mulan“

Дизни создаде филмска верзија на „Mulan“ за борбената девојка Мулан.

Филмот ќе започне да се прикажува во кино-салите низ светот на 27 март следната година.