Трансформацијата на Бијонсе низ годините наназад!

Бијонсе е долго време навлезена во шоу бизнисот и несомнено е една од оние ѕвезди кои поминаа низ најразлични трансформации низ кариерата и повторно изгледа прекрасно, а доказ за тоа се фотографиите подоле..

2003 почетокот на нејзината соло кариера

 

Видео музички награди 2004 година

 

Оскари 2005 година

 

BET awards 2006 година

 

Американски музички награди 2007

 

Фотосесија за третиот соло албум „I am… Sasha Fiarce“

 

MTV видео музички награди 2009 година

 

Греми награди 2010 година

 

MTV видео музички награди 2011 година

 

MET GALA 2012 година

 

Греми награди 2013 година

 

MRS. Carter Show 2014 година

 

The Мrs. CarterWorld Tour 2015 година

 

На настан во Лас Вегас 2016 година

 

Super Bowl 2016 година