Топ 5 филмови со најголем рејтинг на IMDb

Топ 5 филмови со најголем рејтинг на IMDb

Сега е совршено време да ги изгледаш сите филмови и серии за кои претходно немаше време.

На IMDb има неколку филмови кои по својот рејтинг се на самиот врв. Иако ниту еден од нив ја нема највисоката оценка, нивниот рејтинг е навистина за пофалба.

1. The Shawshank Redemption – рејтинг 9.2

2. The Godfather – рејтинг 9.1

3. The Godfather: Part II – рејтинг 9.0

4. The Dark Knight – рејтинг 9.0

5. 12 Angry Men – рејтинг 8.9