Тој готви само во боксерки и заведува милиони жени

Тој готви само во боксерки и заведува милиони жени

Дваесет и седум годишниот Франко Нориега е познат во светот под прекарот Гол Кувар, и покрај фантастичната кулинарска вештина, ја заведува жената со мускулно тело.

I FEEL #SUMMER #NYC

A post shared by Franco Noriega (@franconorhal) on

Секси готвачот Франко Нориега отиде од Перу во Њујорк во 2007 година, откако беше забележан од модниот фотограф Марио Тестино.

#RIO

A post shared by Franco Noriega (@franconorhal) on

Освен талентот за моделинг, Франко покажа одлични вештини за готвење, и тој истакнува дека има завршено курс за готвачи во Меѓународниот кулинарен центар.

NYC HEAT WAVE #😱

A post shared by Franco Noriega (@franconorhal) on

Тој го отвори својот ресторан за перуанската храна, и благодарение на фотографиите и видеата кои откриваат трикови за подготовка на храна, и тоа во боксерки, тој брзо стана интернет ѕвезда.

NEW YORK CITY SUMMER #NYC

A post shared by Franco Noriega (@franconorhal) on

SUBSCRIBE TO MY YOUTUBE CHANNEL ⚡️LINK IN BIO⚡️ 🎥@jcmont28

A post shared by Franco Noriega (@franconorhal) on