Тој е доказ дека убав и паметен идат заедно

Бразилецот Каду Ѓиакомини веќе се стекна со слава на Instagram, и велат дека тој е најсекси стоматолог во светот.

?Be happy

A post shared by K A D U G I A C O M I N I (@kgiacomini) on

По завршувањето на студиите на Универзитетот во Мајмонидес во Аргентина, Каду се преселил во Лос Анџелес, град каде ја добил својата прва работа како стоматолог.

❤️Dentist #Love miss you @camiidamico @delfinacampos @marsirvent @agusdiazsantana @maga_fajardo @agosvecchio

A post shared by K A D U G I A C O M I N I (@kgiacomini) on

Покрај стоматологијата, овој убавец почна да се занимава со моделинг, во која покрај прекрасното лице и совршената насмевка, помогнаа и дефинираните мускули.

Каду се грижи за своето здравје, редовно вежбање и го промовира неговото совршено тело на Instagram.

Меѓу фотографиите од ревиите и разни кампањи, постојат и оние на кои Каду спонтано позира и зазема секси пози.

Lavoro by @scotthoover1

A post shared by K A D U G I A C O M I N I (@kgiacomini) on

[? BANANAS ] @nikben #pool #nikbenswimwear #nyc #summerfashion #friends #coloradosprings

A post shared by K A D U G I A C O M I N I (@kgiacomini) on

?The weekend has started ??? #july4th #friends #islandsofadventure #fitness #fitnessmodel #2017goals #brazilianmodels

A post shared by K A D U G I A C O M I N I (@kgiacomini) on

BOM DIA ??‍♂️

A post shared by K A D U G I A C O M I N I (@kgiacomini) on

[We were staying in Paris] #parislasvegas #parisfashion #lasvegas #maçã

A post shared by K A D U G I A C O M I N I (@kgiacomini) on