Тинејџер воодушевува со подготовката на храна

Тој на Instagram се претставува под називот Jose и за себе вели дека е веган. Тој е исклучително талентиран за подготовка, но и за декорација на храна. Ова е само дел од магијата што ја создава.

Left or Right? ??? Tag someone! Smoothie dreams of chocolate & strawberry ? via @pana_chocolate ✨

A post shared by J o s e (@naturally.jo) on

Ombré Strawberries ?? Yay or Nay? Tag someone who might like this ✌?✨ via @thetiafox

A post shared by J o s e (@naturally.jo) on

Хозе има само 16 години, а сè што прави од главни јадења до десерти не содржи ништо животинско во неговиот состав.

Неговото мото е: “Животот е премногу краток за да се јаде здодевна храна”, а неговите идеи се поддржани од повеќе од половина милион луѓе.

Неговата мисија е да покаже дека веганската храна не е само зеленило и семињ, тие секојдневно добиваат многу позитивни коментари.

Интересно, тој, заедно со сите негови слогани, несебично споделува рецепти, за да можете да го пробате сето тоа дома.

Black ice cream is everything my inner goth has ever wanted ?? Tag someone ✨ via @miguelikess

A post shared by J o s e (@naturally.jo) on