Тијана Дапчевиќ го прослави својот 45ти роденден

Тијана Дапчевиќ го прослави својот 45ти роденден

Тијана Дапчевиќ  својот 45-ти роденден го обележа со објавување на уште една своја нова песна.

„Еве ја. Нова песна, нов спот, нов роденден и по традиција, наместо торта ви ја поклонувам песната ‘Слепа љубав’“ – напиша таа на Instagram.