Тие се најголемата поддршка на Наташа Беквалац

Тие се најголемата поддршка на Наташа Беквалац

Наташа Беквалац полека заздравува од трауматичниот период кога ја претепа сопругот Лука Лазукиќ во заедничкиот дом во Белград.

Наташа сега објави фотографија која ја разнежи јавноста.

На фотографијата, Наташа се наоѓа во прегратка на своите ќерки Хана и Катја, а уследиле и коментари и поддршка на нејзините следбеници, кои порачаа дека е вистинска среќа во прегратка на децата.

Život.#samosesrcemdobrovidi

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on