The Weeknd со спектакуларен настап на Супер Боул

The Weeknd со спектакуларен настап на Супер Боул

The Weeknd ја забавувашe публиката на полувремето на Супер Боул  во Тампа, Флорида.

Славниот пејач изведе дел од своите најголеми хитови, меѓу кои „Can’t Feel My Face“, „I Feel it Coming“, „Starboy“ и „Blinding Lights“. На теренот беше придружен од 100тина танцувачи облечени исто како него но со завои на нивната глава.