The GENTLEMEN’S EXPO ’19 “whiskey edition”

The GENTLEMEN’S EXPO ’19 “whiskey edition”

Април во Скопје ќе биде поразличен со новото издание на the GENTLEMEN’S EXPO ’19“WHISKEY Edition” во организација на Боттега Евенти, 05/06 април, петок 17:00 – 24:00 часот, сабота 14:00 – 24:00 часот, Skopje Marriot Hotel.

Во текот на двата EXPO денa ќе биде претставена добра селекција на брендови кои ги преферираат мажите, кои преку интерактивна презентација ќе понудат несекојдневни искуства за посетителите. Исто така, за прв пат ќе биде организирана дегустација на преку 20 различни видови нa виски.

Карти со кредити за дегустација на виски и посебни карти за мастер класови се веќе пуштени во продажба на www.gentlemensexpo.mk и на  http://tickets.gentlemensexpo.mk

Ве очекуваме на дводневно дружење исполнето со многу забава, едукација и нови искуства за посетителите.

ОДБЕРЕТЕ КВАЛИТЕТНО СЕКОЈДНЕВИЕ!