Тамара Тодевска го првиот роденден на синот Дарен

Тамара Тодевска го првиот роденден на синот Дарен

Тамара Тодевска имаше уште еден добар повод за славење. Нејзиниот син Дарен наполни една година.

На роденденската забава, македонската пејачка се веселеше со малиот славеник, ќеркичката Хана, сопругот Александар Димитровски – Мачка, сестра си Тијана и уште многу пријатели и роднини.