Тамара Тодевска го објави спотот за „Слобода“

Тамара Тодевска го објави спотот за „Слобода“

Тамара Тодевска го објави спотот за својата нова песна „Слобода“.

Видеозаписот е сниман во Скопје во режија на Зоран Зонде Стојановски.

Текстот на песната е дело на Игор Џамбазов, музиката на Роберт Билбилов, а за аранжманот беше задолжен Дарко Димитров.