Талија магнет за погледи на МЕТ

Талија магнет за погледи на МЕТ

Талија не можеше да остане незабележана на балот МЕТ, кој синоќа се одржа во музејот „Метрополитен“ во Њујорк.

47-годишната мексиканска актерка, која освојуваше срца со улогата на слатката Росалинда во истоимената серија, изгледаше како модерна кралица додека позираше на розовиот тепих.

Волуменозната креација е дело на Томи Хилфигер.