Талентиран 3D уметник од Србија ги сподели своие дела онлајн

Талентиран 3D уметник од Србија ги сподели своие дела онлајн

„Рекоа дека секогаш имав талент за цртање, но за тоа немав интерес. Почнав да цртам портрети и беше тешко, имаше одлични уметници кои чиј левел во овој свет никогаш нема да постигнат (можеби еден ден), па решив да нацртам нешто друго, нешто за себе. 3D е нешто што луѓето го сакаат и сакам да бидам најдобар во тоа. Користам боички, маркери и пастел. Инспирацијата е насекаде, само треба да ја зграпчиме.“

3D Eagle Flying

Sometimes I Like To Draw Cartoon Characters, To Make 2D Looks 3D

You Know This Little Fella From Guardians Of The Galaxy, 3D Groot