Tајна врска на Емина Јаховиќ со 18 години постариот Садетин Саран ја заинтригирајавноста

Tајна врска на Емина Јаховиќ со 18 години постариот Садетин Саран ја заинтригирајавноста

Наводната тајна врска на Емина Јаховиќ и 18 години постариот Садетин Саран ја запали јавноста. Тазе разведената пејачка, според пишувањата на тамошните медиуми, нешто повеќе од еден месец се гледа со угледен господин кој два пати се разведувал и има една ќерка.

Tурските медиуми на големо пишуваат за љубовта со Садетин, со чија втора жена пејачката се познава. Во прашање е забарката Енек Кулар, а додека биле заедно со задоволство се гледале со парот Јаховиќ-Сандал на луксузните прослави по Истанбул.

Емина се уште молчи, па информацијата дека е во врска со Садетин, ниту ја потврдила, ниту ја демантирала.