Како изгледа еден автобус во Тајван ?Живот

Како изгледа еден автобус во Тајван ?

Наместо вообичаената гужва, непријатна миризба и загушливиот воздух кои неретко се неизбежен дел од градскиот превоз, во Тајван може да…