Galaxy Note 8 ќе биде најскапиот смартфон на SamsungМобилни и технологија
Секој би сакал да го има..

Galaxy Note 8 ќе биде најскапиот смартфон на Samsung

Samsung на крајот од месец август ќе го претстави новиот Galaxy Note 8, смартфон кој ќе носи прилично голем товар…

Преку запалив мраз до нов вид на енергијаМобилни и технологија

Преку запалив мраз до нов вид на енергија

Откога започнала индустријализацијата на јагленот, поголемиот дел од енергијата светот ја произвел од фосилните горива, кои се еден од најголемите…