Како изгледа новиот Nissan Leaf 2018 ?Авто-мото

Како изгледа новиот Nissan Leaf 2018 ?

Nissan ја започна кампањата со тизери за наредната генерација на нивниот модел Leaf, пред тој официјално да биде претставен на…