Скопје доби нов, ексклузивен салон на Jaguar и Land RoverАвто-мото

Скопје доби нов, ексклузивен салон на Jaguar и Land Rover

Во пригодна атмосфера, со енергичен авангарден музичлки настап официјално беше отворен новиот ексклузивен салон на Jaguar и Land Rover во…