Хали Бери дефинитивно не е бременаШоу бизнис и трач

Хали Бери дефинитивно не е бремена

Хали Бери стана мета на шпекулации по нејзиното појавување на балот „Chrysalis Butterfly“ во Лос Анџелес. Минимално заобленото стомаче ги…