Таа е руска секс бомба со американски шарм

Таа е руска секс бомба со американски шарм

Татијана Тања Митјушина е руски топ модел. Родена е во 1993 година, во тринаесеттиот најголем град на Руската Федерација – Перм.

Таа стана светски позната по фотографиите од овогодишното летно издание на магазинот “Sports Illustrated”. Претходно таа работеше како заштитно лице (и тело) на модната куќа “Victoria Sicret” и “Intimissimi”.

Истовремено претставуваше неколку американски компании, а се појави и во деби авторскиот филм на Џосеф Гордон, “Don Jon”.